Over Inclusivity

Historie & heden

Oprichting van Inclusivity

Inclusivity is medio 2014 opgezet door een diverse groep zeer gemotiveerde HBO en WO studenten. Dit met een sterke ambitie om jong volwassenen, ongeacht afkomst, achtergrond, sekse, etc. een kans te bieden op maatschappelijk succes. Tommy van Maanen heeft dit initiatief omgezet in een professionele en winstgevende onderneming. Met de loop der tijd kwam Inclusivity ook in aanraking met kandidaten en opdrachtgevers die qua vraag en aanbod al steviger in de maatschappelijke schoenen stonden.
Zo breidde de service van Inclusivity uit naar een nog veelzijdigere club die enerzijds aan een duidelijk maatschappelijk verantwoord oogpunt vasthoudt en anderzijds beschikt over een sterk netwerk van HBO en WO kandidaten met relevante werkervaring.

Begin van Inclusivity

Inmiddels zijn wij verdeeld over drie verschillende afdelingen:

• Sales;
• Recruitment;
• Backoffice.

Een sterke focus van Inclusivity is gericht op de bedrijfstakken; commercie, techniek en ICT (zie hier de vacatures). Zeker binnen deze sectoren is het netwerk voor zowel werkzoekenden als opdrachtgevers uitgebreid tot één waar we als Inclusivity trots op mogen zijn.

Onze visie

Een succesvolle samenwerking met een opdrachtgever is de bepalende factor bij het succes van elke human resource agency. Die begint met een goede verdieping in de structuur van de opdrachtgever en de eisen die passen bij de vacature. De kandidaat wordt eerst face to face geïnterviewd en pas na deze intake eventueel voorgesteld. Eenmaal voorgedragen en aangenomen ontstaat er een samenwerking die niet ophoudt na het voldoen van de eerste factuur.

Tevredenheid over de langere termijn bepaalt of een organisatie in de dienstverlening overleeft en boven zichzelf uitstijgt. Een no cure-no pay die verder reikt dan de eerste werkdag en een goede nazorg met zowel opdrachtgever als kandidaat is hierin key. Naast de services (zie de rubriek Services) biedt Inclusivity via het platform Inclusion een samenwerking met Fyousion. Daarmee wordt beoogd onze doelgroepen nog sneller in het vizier van potentiële werkgevers te krijgen.

Tegelijkertijd kan hiermee sneller worden gewerkt aan het oplossen van personeelsvraagstukken van diezelfde werkgevers.

Inclusivity Team

Inclusivity is een Human Resource Agency. Wij gaan met grote aandacht voor zowel opdrachtgever als kandidaat met veel toewijding en no-nonsense aan de slag.

Daarom zal Inclusivity bij de opdrachtgever aan tafel, of met de kandidaat bij ons op kantoor, eerst de wensen uitgebreid inventariseren. Aan de hand daarvan lossen wij op no-cure -no-pay basis uw personeelsvraagstuk op of vinden voor u de baan die u zoekt.

Een duurzame relatie is speerpunt in de samenwerking. Ons werk gaat dus door als opdrachtgever en kandidaat succesvol aan elkaar zijn gekoppeld.

HEEFT U EEN VRAAG VOOR ONS?

Aarzel niet en stel ons uw vraag
Neem contact met ons op