Voor

Werkgevers

Als uitzend- of detacheringsbureau zijn wij verplicht, indien gewenst, de beschikking te hebben over een zogenaamde G-rekening.

Dit is een geblokkeerde bankrekening die tot doel heeft de verplichtingen t.a.v. afdrachten loonheffing en btw te kunnen borgen.

Lees meer > 

Vraag hier uw offerte aan

Lees meer >

Brug-WW is een regeling die ervoor zorgt dat werkzoekenden makkelijker en sneller aan het werk kunnen in sectoren waar een tekort is aan personeel. Deze regeling heeft ook voordelen voor werkgevers.

Lees meer >

Een flexibele schil die om uw bedrijf heen zit teneinde het hoofd te bieden aan een personeelsvraagstuk, vindt u als ondernemer (en werkaanbieder) niet onbelangrijk.

Lees meer >

Hieronder treft u in vogelvlucht een samenvatting van de belangrijkste veranderingen ten aanzien van flexibele arbeidsrelaties. Gedurende 2015 is er het een en ander veranderd en gaat er nog meer veranderen in de wet- en regelgeving voor werkgevers.

Lees meer >

Het kan voorkomen dat de bezetting van de functies binnen uw bedrijf niet geheel optimaal is. Dit kan het gevolg zijn van kortdurend maar ook langdurig uitval van uw medewerkers. De redenen kunnen nogal uiteenlopend zijn. Hoe dan ook, u als werkgever wordt daarmee wel met een personeelsvraagstuk geconfronteerd; immers, “the show must go on”. En stilstand is achteruitgang, enz.

Aan de hand van de door u aangeleverde vacaturetekst zullen wij potentiële kandidaten niet alleen op basis van een motivatiebrief en CV selecteren, maar ook aan de hand van een korte motivatievideo (maximaal 60 seconden).

Inclusivity kan dankzij zijn netwerk en een groot arsenaal aan potentiële goed opgeleide kandidaten helpen uw personeelsvraagstuk op te lossen. Neemt u gerust contact op met de heer Tommy van Maanen, onze salesmanager, voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek.

Aan zijn hand garandeert Inclusivity u dat het personeelsvraagstuk van uw bedrijf zo spoedig mogelijk tot het verleden behoort. Telefoon 070 – 2170992. Of gebruik ons on-line offerte formulier om direct uw wensen kenbaar te maken of een offerte aan te vragen.

HEEFT U EEN VRAAG VOOR ONS?

Aarzel niet en stel ons uw vraag
Neem contact met ons op